ISO 11053:2009

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٩ أغسطس ٢٠٠٩ ·

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

ملفات الوثيقة ISO 11053:2009

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
153.28 USD

مجال الوثيقة ISO 11053:2009

ISO 11053:2009 specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat in milk chocolate by triacylglycerol profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography, and subsequent data evaluation by simple and partial least-squares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 9658:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings