ISO 12824:2016
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ سبتمبر ٢٠١٦
·
Royal jelly — Specifications
ملفات الوثيقة ISO 12824:2016
الإنجليزية
36 صفحات
الإصدار الحالي
179.43 USD
مجال الوثيقة ISO 12824:2016
ISO 12824:2016 specifies the production and sanitary requirements for royal jelly and establishes a series of organoleptic and chemical test methods to control royal jelly quality. It also specifies the requirements of transport, storage, packaging and marking for royal jelly. This International Standard applies to the royal jelly production (collecting, preliminary processing and packaging) and trade links. This International Standard is not applicable to royal jelly products in which other foods are mixed.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 9658:2024
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings