ISO 22041:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٤ مايو ٢٠١٩ ·

Refrigerated storage cabinets and counters for professional use — Performance and energy consumption

أجهزة التبريد التجاري
* تشمل ثلاجات كبائن العرض، مخازن التبريد ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 22041:2019

الإنجليزية 33 صفحات
الإصدار الحالي
179.43 USD

مجال الوثيقة ISO 22041:2019

This document specifies requirements for the verification of performance and energy consumption of refrigerated storage cabinets and counters for professional use in commercial kitchens, hospitals, canteens, preparation areas of bars, bakeries, gelateria, institutional catering and similar professional areas.

The products covered in this document are intended to store foodstuffs. It specifies test conditions and methods for checking that the requirements have been satisfied, as well as classification of the cabinets and counters, their marking and the list of their characteristics to be declared by the manufacturer.

It is not applicable to:

— refrigerated cabinets used in the direct sale of foodstuffs;

— cabinets that carry out food processing and not just storage function (e.g. bakery cabinets that chill, heat and humidify);

— cabinets with water cooled condenser;

— appliances with remote condensing unit;

— appliances with open top tables and saladettes for preparation or storage of foodstuffs;

— cabinets specifically intended for storage of specific foodstuffs (i.e. fresh meat, fresh fish, etc.) operating at a temperature different from those specified in Table 1;

— chest freezers;

— appliances intended for short time /intermittent normal operation during the full day;

— built-in cabinets;

— roll-in cabinets;

— pass-through cabinets;

— ice cream freezers.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 16521:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design of concrete-filled steel tubular (CFST) hybrid structures
ISO 24212:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Remediation techniques applied at contaminated sites
ISO 830:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Freight containers — Vocabulary
ISO 11671:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Fibre reinforced plastics — Telescopic ladder — Requirements and test methods