ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٥ يونيو ٢٠٢٣ ·

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

معامل ومعدات تصنيع الأغذية
* معدات التبريد، انظر 27.200 * مخازن التبريد ، انظر 97.130.20

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
49.91 USD

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 9658:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings