البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 222 نتيجة Found 222 Standards
GSO ISO 23036-1:2024
ISO 23036-1:2021 
مواصفة قياسية خليجية
مكروبيولوجيا السلسلة الغذائية - كشف يرقات التريكينيلا في اللحوم بطريقة الهضم الصناعي- طرق الكشف عن يرقات Anisakidae L3 في الأسماك والمنتجات السمكية - الجزء 1: طريقة الضغط فوق البنفسجي
GSO ISO 18743:2024/Amd 1:2024
ISO 18743:2015/Amd 1:2023 
تعديل فني لمواصفة قياسية خليجية
مكروبيولوجيا السلسلة الغذائية - الكشف عن يرقات الشعرينات (Trichinella) في اللحوم بطريقة الهضم الاصطناعي
ISO/TS 15213-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 3: Detection of Clostridium perfringens
ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods
GSO ISO 18743:2024
ISO 18743:2015 
مواصفة قياسية خليجية
مكروبيولوجيا السلسلة الغذائية - الكشف عن يرقات الشعرينات (Trichinella) في اللحوم بطريقة الهضم الاصطناعي
ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions — Amendment 1: Requirements and guidance on the use of a larger test portion size for qualitative methods
ISO 22174:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of microorganisms — General requirements and definitions
ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method — Amendment 1: Revision of qualitative method comparison study data evaluation, relative level of detection calculations in the interlaboratory study, calculation and interpretation of the relative trueness study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products
ISO 7218:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — General requirements and guidance for microbiological examinations
GSO ISO 23418:2023
ISO 23418:2022 
مواصفة قياسية خليجية
علم الأحياء الدقيقة في السلسلة الغذائية - تسلسل الجينوم الكامل للتصنيف والتوصيف الجيني للبكتيريا - المتطلبات العامة والإرشادات
ISO 16654:2001/Amd 2:2023
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 — Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents
ISO 15213-1:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique