ISO 22043:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٣ نوفمبر ٢٠٢٠ ·

Ice-cream freezers — Classification, requirements and test conditions

أجهزة التبريد التجاري
* تشمل ثلاجات كبائن العرض، مخازن التبريد ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 22043:2020

الإنجليزية 44 صفحات
الإصدار الحالي
205.57 USD

مجال الوثيقة ISO 22043:2020

This document specifies the classification for horizontal closed ice-cream freezer with access of the product from the top via transparent or solid lid(s) and specifies their requirements and test methods.

The ice-cream freezers defined in this document are different from supermarket segment freezers, as they work with static air cooling, with a skin evaporator (no evaporator fan) and are used specifically for the storage and display of pre-packed ice-cream.

This document is only applicable to integral type refrigeration systems. It is not applicable to remote and secondary system type cabinets. Ice-cream freezers defined in this document are intended to have a net volume ≤600 l. For transparent lid ice-cream freezers only, they are intended to have a net volume/TDA ≥ 0,35 m.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 16521:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design of concrete-filled steel tubular (CFST) hybrid structures
ISO 24212:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Remediation techniques applied at contaminated sites
ISO 830:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Freight containers — Vocabulary
ISO 11671:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Fibre reinforced plastics — Telescopic ladder — Requirements and test methods